Lihapallid ananassikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
LIHAPALLID
400 g Segahakkliha
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Saiaviil
1 tk Muna
Sool
Must pipar
3 spl Vesi
ANANASSIKASTE
3 spl Sojakaste
3 spl Fariinsuhkur
1 tk Purk ananassitükke omas mahlas (227g)
1 tk Purk purustatud tomateid (400g)
2 spl Veiniäädikas
1 dl Külm vesi
2 spl Maisitärklis
SERVEERIMISEKS
Keedetud riis või spagetid
Valmistamine
1. Haki lihapallide jaoks sibul ja küüslauk hästi peeneks, sega ülejäänud ainetega ühtlaseks tainaks. Vormi käte vahel väikesed pallid, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Küpseta pannil õlis kuldpruuniks või ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.
3. Kastme jaoks mõõda potti kõik ained, v.a vesi ja maisitärklis. Kuumuta 3–4 minutit ja lisa veega segatud tärklis, nirista segades kastmele.
4. Sega hulka lihapallid ja kuumuta veel läbi.
Kommentaarid (0)