Röstpaprikasupp tomatiga
Kogus: neljale
Koostisosad
300 g Grillitud või röstitud paprika
400 g Kooritud terved konservtomatid omas mahlas
200 g Keedetud või grillitud broileriliha
1 tk Sibul
4 tl Oliiviõli
2 dl Kana- või köögiviljapuljong
Meresool
Must pipar
2 spl Riivitud parmesan
Värske basiilik
Valmistamine
1. Rösti paprikad või osta poest röstpaprikakonserv. Haki sibul. Kuumuta 2 tl õli potis, prae sibulad klaasjaks. Lisa nõrutatud tomatid ja kuubikuteks tükeldatud röstitud paprikad. Kalla juurde puljong ja keeda 5 minutit.
2. Püreesta supp ja lisa veel 2 tl oliiviõli. Maitsesta soola ja pipraga (ära soolaga liialda – parmesan lisab oma soolasuse serveerimisel).
3. Kalla supp kaussidesse, jaga igasse kanatükid ja riivi parmesani peale, kaunista basiilikuga. Kõrvale sobib hästi seemneleib võiga.
HEA TEADA!
Keeda toorest broileriliha paarkümmend minutit vees, kus on tükeldatud porgandit, sibulat, varssellerit ja värsket tüümiani. Sel moel saad nii maitsva puljongi kui ka keedetud kanaliha.
Kommentaarid (0)