Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Baklažaan
1 purk Kooritud tomatid (250 g)
Oliiviõli
100 g Kivideta oliivid
30 g Kapparid
1 tk Suur sibul
100 g Varsseller
1 dl Valge veini äädikas
1 dl Suhkur
Valmistamine
1. Lõika sibul ja seller õhukesteks tükkideks ning kuumuta pannil väheses vees nii, et tükid on pehmed ja vesi aurustunud. Lisa 2–3 sl oliiviõli ja tomatid.
2. Pese kapparid soolast puhtaks (kui kasutad soolatud kappareid) ja lisa koos oliividega kastmesse. Samal ajal pruunista kuubikuteks lõigatud baklažaanitükid oliiviõlis ning lisa koos äädika ja suhkruga.
3. Maitsesta soovikohaselt, nii et saad mõnusa magushapu kastme.
4. Keeda, kuni kaste muutub paksemaks. Pane kuumutatud purkidesse ja kaaneta.
Kommentaarid (0)