Koostisosad
800 g Tomatid
700 g Paprika
1 tk Tšillipipar
500 g Sibul
Küüslauk
0.5 dl Õli
2 tl Äädikas 30%
1-2 tl Sool
0.5 tl Must pipar
5 spl Suhkur
2 tl Sool
Valmistamine
1.5 liitrit
1. Haki sibulad ja küüslauk, kuumuta poti põhjas õlis mõned minutid. Lisa tükeldatud paprikad ja kuumuta veel 2–3 minutit.
2. Tükelda tomatid ja tšilli (eemalda enne seemned, kui ei armasta teravust). Lisa potti ja hauta 20–30 minutit.
3. Maitsesta vähese soola, pipra ja suhkruga, lisa ka äädikas. Maitse ja maitsesta vajadusel veel soola, suhkru või äädikaga. Tõsta eelkuumutatud purkidesse ja kaaneta.
Kommentaarid