Ahjukõrvits küüslaugu, tšilli ja juustuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
700 g Kõrvits
1 tk Väike tšillipipar
100 g Riivitud juust
Sool
Must pipar
100 g Kukeseened soovi korral
3 spl Külmpressoliiviõli
3 tk Küüslauguküüs
Valmistamine
1. Puhasta kõrvits seemnetest, koori ja tükelda suurteks kuubikuteks.
2. Määri ahjuvorm seest õliga, laota kõrvitsakuubikud ühe kihina vormi. Nirista peale veel oliiviõli ja sega läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit, olenevalt kuubikute suurusest.
4. Purusta küüslauguküüned, haki tšilli ja sega mõlemad juustuga. Puista juustusegu kuubikutele ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust kaunilt sulanud ja kõrvitsad pehmed, aga veel väheke krõmpsud.
Kommentaarid (0)