Hakkliha-kapsavorm kartuliteki all
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 40–45 minutit ahjus
Koostisosad
1 tk Sibul
Õli
500 g Veisehakkliha
2 tk Küüslauguküüs
3 spl Teravamaitseline tomatikaste
600 g Värske kapsas
4 dl Kana- või köögiviljapuljong
4 spl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
KARTULIPÜREE
500 g Kartulid
1 dl Piim
1 spl Või
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Prae hakitud sibulat õlis 3–4 minutit, lisa hakkliha ja hakitud küüslauk, pruunista. Maitsesta hakkliha pipraga, lisa soja- ja tomatikaste, kuumuta läbi.
2. Haki kapsas ja sega hakklihaga. Tõsta segu õliga määritud ahjuvormi ja vala peale puljong.
3. Keeda kartulid pehmeks, püreeri, klopi hulka piim ja või, maitsesta soolaga.
4. Tõsta kartulipüree vormile ja tasanda, nii et see jääks hakkliha-kapsast katma.
5. Küpseta 180-kraadises ahjus 40–45 minutit.
Kommentaarid (0)