Kiudainerikkad toidud

Kamavahvlid kama-kakaokreemiga 

Pille Enden, 27. juuli 2015, 04:35
Kamavahvlid kama-kakaokreemigaFoto: Jaan Heinmaa
Krõbedad kamavahvlid sobivad hapuka kamakreemiga suurepäraselt. Vahvlid võid ka tuutuks keerata ja siis kreemi sisse tõsta. Kogus 12 tükki.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Muna
1 dl Sulavõi
1 dl Suhkur
0.75 dl Tartu Mill kamajahu
0.75 dl Nisujahu
1 dl Hapukoor
Sool
1 dl Vesi
KAMAKREEM
2 dl Hapukoor
3 spl Suhkur
2 spl Kamajahu
1.5 spl Kakaopulber
2 spl Mustsõstramoos

Valmistamine
1. Klopi munad lahti ning sega jahtunud sulavõi ja suhkruga.
2. Sega kokku kama- ka nisujahu ning vispelda või-munasegu hulka.
3. Lisa ka hapukoor ja sega. Maitsesta näpuotsatäie soolaga.
4. Lisa vesi ja sega läbi. Lase 15 minutit seista.
5. Küpseta õhukesed vahvlid ja keera need soojalt rulli või tuutuks.
6. Kamakreemi tegemiseks sega hapukoore hulka suhkur, kamajahu, kakaopulber ja moos.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee