Suvine kanasalat punasesõstrakastmega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 peotäit Värske rukola
250 g Kirsstomatid
2 tk Värske kurk
1 peotäis Väikesed brokoliõisikud
120 g Camemberti juust
2 tk Kanafilee
0.5 tk Sidrun
Sool
Must pipar
1 peotäis Punased sõstrad kaunistuseks
SÕSTRAKASTE
0.5 dl Külmpress-oliiviõli
1 tl Dijoni sinep
2 tl Vedel mesi
1 dl Punased sõstrad
Sool
Valmistamine
1. Sega sauseguriga kokku kastmeained, jäta ootele.
2. Pese ja kuivata rukola. Laota salativaagnale. Poolita kirsstomatid, koori ja tükelda kurgid. Laota koos brokoliõisikutega rukolapadjale.
3. Küpseta kanafileed pannil, maitsesta soola ja pipraga. Pigista soovi korral sidrunist mahla peale. Lase jahtuda ja tükelda.
4. Laota koos sektoriteks lõigatud juustuga vaagnale. Nirista peale kaste ja puista üle sõstardega. Naudi kohe.
Kommentaarid (0)