Gluteenivabad retseptid

Suvine kanasalat punasesõstrakastmega 

Lia Virkus, 20. juuli 2015, 04:26
Suvine salat punasesõstrakastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Sõstarde valmimise ajal saad peret ja sõpru üllatada maitsva värske salatiga, mille teeb põnevaks punastest sõstardest kastme ja valgehallitusjuustu imehea kooslus. Puista sõstraid ka salatile

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 peotäit Värske rukola
250 g Kirsstomatid
2 tk Värske kurk
1 peotäis Väikesed brokoliõisikud
120 g Camemberti juust
2 tk Kanafilee
0.5 tk Sidrun
Sool
Must pipar
1 peotäis Punased sõstrad kaunistuseks
SÕSTRAKASTE
0.5 dl Külmpress-oliiviõli
1 tl Dijoni sinep
2 tl Vedel mesi
1 dl Punased sõstrad
Sool

Valmistamine
1. Sega sauseguriga kokku kastmeained, jäta ootele.
2. Pese ja kuivata rukola. Laota salativaagnale. Poolita kirsstomatid, koori ja tükelda kurgid. Laota koos brokoliõisikutega rukolapadjale.
3. Küpseta kanafileed pannil, maitsesta soola ja pipraga. Pigista soovi korral sidrunist mahla peale. Lase jahtuda ja tükelda.
4. Laota koos sektoriteks lõigatud juustuga vaagnale. Nirista peale kaste ja puista üle sõstardega. Naudi kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee