Kana-Caesar
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
Jääsalat või Rooma salat
2 tk Kanafilee
3 tk Saiaviil
Sool
1 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Parmesanilaastud
Oliiviõli
KASTE
5 spl Felixi küüslaugukaste
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni või apelsini mahl
4 spl Majonees
1 tk Suur küüslauguküüs
3 spl Riivitud parmesan
Valmistamine
1. Sega kokku kastmeained ja jäta ootele.
2. Tükelda saiad kuubikuteks, prae pannil oliiviõlis või küpseta ahjus õliga üleniristatult krõbedaks. Maitsesta vähese soola ja purustatud küüslauguga, lase jahtuda.
3. Tükelda kanafileed ja pruunista pannil õlis, maitsesta soola-pipraga. Jäta jahtuma.
4. Rebi pestud salatilehed tükkideks ja laota vaagnale. Lisa jahtunud kanatükid ja sega kastmega kergelt läbi.
5. Puista peale krõbedad saiakuubikud ja parmesanilaastud, naudi kohe.
Kommentaarid (0)