Kiudainerikkad toidud

Kana-Caesar 

Lia Virkus, 13. juuli 2015, 04:46
Lihtsam ja kiirem, 20 minutiga valmiv variant Caesari salatist, mis maitseb alati nii perele kui ka külalistele. Kana asemel sobib hästi ka peekon.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Jääsalat või Rooma salat
2 tk Kanafilee
3 tk Saiaviil
Sool
1 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Parmesanilaastud
Oliiviõli
KASTE
5 spl Felixi küüslaugukaste
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni või apelsini mahl
4 spl Majonees
1 tk Suur küüslauguküüs
3 spl Riivitud parmesan

Valmistamine
1. Sega kokku kastmeained ja jäta ootele.
2. Tükelda saiad kuubikuteks, prae pannil oliiviõlis või küpseta ahjus õliga üleniristatult krõbedaks. Maitsesta vähese soola ja purustatud küüslauguga, lase jahtuda.
3. Tükelda kanafileed ja pruunista pannil õlis, maitsesta soola-pipraga. Jäta jahtuma.
4. Rebi pestud salatilehed tükkideks ja laota vaagnale. Lisa jahtunud kanatükid ja sega kastmega kergelt läbi.
5. Puista peale krõbedad saiakuubikud ja parmesanilaastud, naudi kohe.