Gluteenivabad retseptid

Maasikamaius basiiliku ja laimiga 

Lia Virkus, 13. juuli 2015, 05:30
Maasikamaius basiiliku ja laimigaFoto: Jaan Heinmaa
Imelihtne ja samas nii üllatava maitsekooslusega järelroog, millega saad üllatada sõpru-tuttavaid igal suvisel grillipeol. Magustoit valmib kiirelt ja kergelt. Naispere vaieldamatu lemmik.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 l Värsked maasikad
1 tk Laim
0.5 dl Hakitud värske basiilik
0.5 dl Fariinsuhkur

Valmistamine
1. Puhasta ja pese maasikad, lõika sektoriteks.
2. Riivi hoolikalt pestud laimilt koor ja sega fariinsuhkruga.
3. Sega maasikatega ja pressi laimist peale mahl.
4. Puista üle hakitud basiilikuga, sega ja jäta külma maitsestuma vähemalt 15 minutiks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee