Gluteenivabad retseptid

Tatrapiim 

Lia Virkus, 15. september 2015, 04:06
TatrapiimFoto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmiv tatrapiim on vitamiinirikas ja kosutav jook. Võib olla uueks ja meeldivaks avastuseks neile, kellel on laktoositalumatus. Soovitame katsetada erinevate marjade ja looduslike magustajatega ning leida oma lemmikkoostis.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min
10 minutit + 5 tundi kuni üle öö tatratangu (datlite) leotamiseks

Koostisosad
2 dl Toortatratang
4 dl Vesi
100 g Marjad (maasikad, vaarikad vm)
Toor-roosuhkur, mesi, datlid, rosinad vm maitse järgi

Valmistamine
1. Pane tatar (ja datlid või rosinad) vähese veega 5 tunniks kuni üle öö likku (vesi peab tatra katma).
2. Pese leotatud tatar voolava vee all.
3. Blenderda tatar, vesi, magustajad (suhkur, datlid vm) ja marjad.
4. Kurna saadud segu läbi tiheda sõela, nii et anumasse valgub ainult vedelik ja püreetaoline mass jääb sõelale.
Säilib külmkapis kuni 3 päeva.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee