Gluteenivabad retseptid

Frikadellikaste tatraga 

Lia Virkus, 17. august 2015, 03:09
Frikadellikaste tatraga Jaan Heinmaa
Kiire ja lihtne igapäevaroog. Külmutatud hakklihapallikestega tuleb see imehea, aga nende asemel võid mõnikord vahelduseks kasutada ka kanaliha. Soovi korral saad kastet maitsestada ka tomatipasta või salsaga ning tatra asemel serveerida kõrvale riisi või kartulit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 spl Õli
400 g Külmutatud frikadellid
2 dl Puljong
2 dl Kohvikoor või piim
100 g Merevaik
Sool
Must pipar
Hakitud maitseroheline
SERVEERIMISEKS
4 dl Tatar
Kirsstomatid

Valmistamine
1. Keeda tatar.
2. Kastme jaoks kuumuta õli pannil, lisa külmutatud frikadellid ja pruunista. Lisa frikadellidele puljong ja koor, kuumuta 5 minutit.
3. Sulata segades hulka ka Merevaik ja kuumuta segades, kuni saad soovitud paksusega kastme. Maitsesta see vajadusel veel soola-pipra ja hakitud maitserohelisega.
4. Serveeri keedetud tatra ja kirsstomatitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee