Lihatoidu retseptid

Ahjus haudunud kruubipuder maasuitsusingiga 

Lia Virkus, 24. august 2015, 04:01
Ahjus haudunud kruubipuder maasuitsusingiga Jaan Heinmaa
Kõige maitsvama pudru saad, kui hautad kruupe ahjus malmpotis, ja veel eriti hea tuleb see puuküttega ahjus. Kui putru ühekorraga ära ei söö, on seda hea praadida järgmisel päeval. Tasub keeta kohe topeltkogus, kuna pudru haudub ahjus pikalt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
110 minutit + 1 tund ahjus

Koostisosad
3 dl Odrakruubid
2 spl Või
2 tk Sibul
8 dl Vesi
Sool
500 g Maasuitsusink
SERVEERIMISEKS
Roheline sibul
Hapukoor
Majonees

Valmistamine
1. Pese kruubid kuuma voolava vee all ja nõruta sõelal.
2. Sulata pannil või, lisa hakitud sibulad ja kuumuta segades mõni minut.
3. Lisa koos tükeldatud singiga kruupide juurde suurde malmpotti, sega kõik hästi ära. Kalla peale kuum vesi ja hauta ahjus malmpotis kaane all 180 kraadi juures 45 minutit kuni tund, kuni kruubid on pehmed ja puder sõmer. Serveeri koorese rohelise sibula salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee