Tšillipipra-paprikakreemsupp
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
600 g Pikk kurk
2 tk Punane paprika
2 tk Punane tšillipipar
2 tk Roheline tšillipipar
6 tk Varsellerivars
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
3 tl Demerara suhkur
2 dl Maitsestamata jogurt
1 dl Viinamarjaseemneõli
6 spl Hakitud värske majoraan
Meresool
Mõned tšillipipraviilud
Röstitud Gruusia leib
Valmistamine
1. Koori kurgid, võta välja paprikate seemnekojad. Tšillipipraga talita vastavalt sellele, kui suur teravasõber oled – kas jätad seemned ja valged vaheseinad alles, võtad välja või jätad alles pooltel pipardel.
2. Haki köögiviljad ja lisa koos teiste koostisainetega blendrisse. Töötle ühtlaseks kreemjaks supiks. Vajadusel tee seda kahes osas. Maitsesta meresoolaga.
3. Kata supp toidukilega ja aseta tunniks külmikusse. Võib valmis teha ka eelmisel päeval. Serveeri koos Gruusia saiaga
Kommentaarid (0)