Gluteenivabad retseptid

Grillitud köögivili fetajuustuga 

Pille Enden, 29. juuni 2015 03:50
Grillitud köögivili fetajuustugaFoto: Jaan Heinmaa
Köögivili sobib suurepäraselt grill-liha lisandiks. Kui pole lihahimu, saab ka sellest roast kõhu täis süüa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
25 minutit + 0,5 tundi marinaadis

Koostisosad
2 tk Suur suvikõrvits
1 tk Kollane paprika
1 tk Punane paprika
4 tk Punane sibul
2 spl Oliiviõli
1 tk Värskelt riivitud sidruni koor ja pressitud mahl
200 g Fetajuust
1 tk Punane tšillikaun
Mündilehed
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Lõika suvikõrvits ja paprikad juppideks. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Sega oliiviõli sidrunimahla ja -koore, hakitud tšilli, soola ja pipraga.
2. Pane köögiviljatükid marinaadi ja hoia seal vähemalt pool tundi.
3. Lükka varrastele või tõsta fooliumalusele ning grilli 10–15 minutit.
4. Lükka varrastelt maha ja lisa tükeldatud fetatükid ja mündilehed.