Suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastmegaFoto: Britt Paju
Kalatoitude retseptid
22. juuni 2015, 03:23

Suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastmega

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Rukkikukkel või võileivatasku
200 g Puhastatud kuumsuituskala
8 tk Redis
Lehtsalat või salatiroheline
KASTE
100 g Toasoe toorjuust
1 dl Hakitud ürdid (murulauk, till, petersell, basiilik)
1 sorts Sidrunimahl
0.5 tl Sool

Valmistamine
1. Määri (soovi korral röstitud) kuklipoolikutele pisut kastet, pane peale salatileht või peoga salatirohelist ja muud komponendid. Kuhja otsa tõsta supilusikaga kastet, kata mõne salatilehega ja aseta peale teine kuklipoolik
2. Kastme valmistamiseks vurista komponendid saumikseriga ühtlaseks kastmeks