Kalatoitude retseptid

Suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastmega 

Britt Paju, 22. juuni 2015, 03:23
Suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastmegaFoto: Britt Paju

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Rukkikukkel või võileivatasku
200 g Puhastatud kuumsuituskala
8 tk Redis
Lehtsalat või salatiroheline
KASTE
100 g Toasoe toorjuust
1 dl Hakitud ürdid (murulauk, till, petersell, basiilik)
1 sorts Sidrunimahl
0.5 tl Sool

Valmistamine
1. Määri (soovi korral röstitud) kuklipoolikutele pisut kastet, pane peale salatileht või peoga salatirohelist ja muud komponendid. Kuhja otsa tõsta supilusikaga kastet, kata mõne salatilehega ja aseta peale teine kuklipoolik
2. Kastme valmistamiseks vurista komponendid saumikseriga ühtlaseks kastmeks

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee