Gluteenivabad retseptid

Omlett noore naadi ja tatraga 

Lia Virkus, 15. juuni 2015, 04:44
Omlett noore naadi ja tatraga JaanHeinmaa
Tatrajahu ja noorte naadi- või spinatilehtedega omlett on kosutav söögikord. Lisandiks sobib kodujuust, riivjuust, tomatid ja paprika.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 peotäis Noored naadi- või spinatilehed
2 tk Muna
2 spl Külm vesi
2 spl Toortatrajahu
Sool
Must pipar
Maitseroheline
Külmpress-oliivõli praadimiseks
SERVEERIMISEKS
3 spl Kodujuust
2 spl Riivitud juust
5 tk Kirsstomat
Paprikarõngad

Valmistamine
1. Vispelda munad soola, vee ja tatrajahuga ühtlaseks. Lisa ribadeks tükeldatud spinat või naat. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta nõrgal kuumusel valmimiseni.
2. Pane poolele omletile murulaugu ja hakitud tilliga segatud kodujuust ja puista üle riivjuustuga.
3. Tõsta teine pool omletti täidise peale ja lase kaane all seista 5 minutit, kuni juust sulab. Serveeri tomatite ja paprikaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee