Seemne-pähklimüsli kookosõliga
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Täisterahelbed
150 g Mitmesugused seemned (päevalille-, seesami-, kõrvitsa- ja linaseemned)
150 g Mandlid, India või metspähklid
3 spl Tume toorroosuhkur
3 sl (kuhjaga) Kookosõli
SERVEERIMISEKS
Maitsestamata jorgurt
Marjad
Valmistamine
1. Sega suures kausis kaerahelbed, pähklid ja seemned.
2. Mõõda hulka suhkur, kaneel ja õli, sega hästi ära. Laota segu küpsetuspaberiga kaetud kõrgete äärtega pannile.
3. Rösti 180kraadises ahjus 15 minutit, segades iga 5 minuti järel, et kõik kaerahelbed saaksid mõnusalt kookosõliga kokku. Võta müsli ahjust ja lase ahjuplaadil jahtuda, sega aeg-ajalt.
4. Paki õhukindlasse purki, säilib kuni kuu.