Gluteenivabad retseptid

Tatrapannkoogid 

Lia Virkus, 15. juuni 2015, 04:08
TatrapannkoogidFoto: Jaan Heinmaa
Tatrajahust pannkoogid on tervislik ja maitsev alternatiiv nisujahust kookidele. Eriti head maitsevad need vahtrasiirupi, maasikate ja banaanidega.

Koostisosad
2 tk Muna
Sool
3 spl Palmi- või pruun suhkur
5 dl Hapupiim või keefir
2 dl Toortatrajahu
Kookosõli või või praadimiseks
SERVEERIMISEKS
Vahtrasiirup või mesi
Banaan ja marjad

Valmistamine
1. Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti ning lisa hapupiim või keefir.
2. Sega hulka jahu. Küpseta kookosõlis või võis ülepannikoogid. Pööramisel ole ettevaatlik, kuna tegemist pole gluteeni sisaldavate pannkookidega, aga koogid hoiavad siiski hästi end koos. Serveeri banaaniviilude, marjade ja vahtrasiirupiga.
Parimad on koogid kohe kuumalt, aga maitsevad hästi ka hiljem jahtununa.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee