Gluteenivabad pannkoogid singi- ja juustutäidisega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
0.75 dl Riisijahu
0.75 dl Kartulijahu
0.5 tl Sool
3 dl Piim
2 tk Muna
Või või õli praadimiseks
TÄIDIS
150 g Sink või kanaliha
150 g Hapukoor või Sweet Chilli toorjuust
150 g Riivitud juust
Valmistamine
1. Ühenda omavahel kuivained, lisa munad ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Vajadusel lisa veel piima, et saada vedelam tainas.
2. Küpseta pannil võis või õlis või nende segus ülepannikoogid.
3. Sega kokku täidiseained ja jaga pannkookidele. Keera koogid pakkideks või rulli ja tõsta ahjuvormi.
4. Küpseta vahetult enne serveerimist 15–20 minutit ahjus 200 kraadi juures.
Kommentaarid (0)