Gluteenivabad retseptid

Gluteenivabad pannkoogid singi- ja juustutäidisega 

Lia Virkus, 15. juuni 2015, 04:40
Gluteenivabad pannkoogid  Jaan Heinmaa
Imehäid mahlase täidisega gluteenivabu pannkooke saad valmistada singi ja juustuga, kana ja juustuga, kodujuustu ja tomatitega või hoopis magusa kohupiimalisandiga. Kui soovid, paku sööjatele nautimiseks otse pannilt tulnud kooke, aga võid täidetud koogid ka varem valmis teha ja vormi laduda. Vahetult enne serveerimist soojenda pannkooke ahjus, et juust täidises sulaks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.75 dl Riisijahu
0.75 dl Kartulijahu
0.5 tl Sool
3 dl Piim
2 tk Muna
Või või õli praadimiseks
TÄIDIS
150 g Sink või kanaliha
150 g Hapukoor või Sweet Chilli toorjuust
150 g Riivitud juust

Valmistamine
1. Ühenda omavahel kuivained, lisa munad ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Vajadusel lisa veel piima, et saada vedelam tainas.
2. Küpseta pannil võis või õlis või nende segus ülepannikoogid.
3. Sega kokku täidiseained ja jaga pannkookidele. Keera koogid pakkideks või rulli ja tõsta ahjuvormi.
4. Küpseta vahetult enne serveerimist 15–20 minutit ahjus 200 kraadi juures.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee