Prantsuse köök

Keedukreem 

Angelica Udeküll, 6. juuli 2015, 02:26
Keedukreem Daisy Lappard

Koostisosad
2 tk Muna
2 spl Suhkur
2 spl Nisujahu
0.25 l Piim või kohvikoor
Vanillsuhkur
30 g Või

Valmistamine
kogus u 400 g
1. Vahusta munad suhkruga
2. Lisa jahu ja 4 sl külma piima ning sega ühtlaseks massiks.
3. Lase ülejäänud piim keema.
4. Vala keev piim munavahule ja sega veevannil või tasasel tulel, kuni kreem pakseneb, kuid ei kee.
5. Lisa  või ja vanillsuhkur.
6. Vahusta kreemi, kuni see on jahtunud.
HEA TEADA!
Kreemi võib peale vanilli maitsestada ka mandliessentsi või väikese piisa rummiga. Nisujahu asemel võid kasutada kreemi paksendamiseks ka maisitärklist, kuid pisut väiksemas koguses kui nisujahu. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee