Spagetiomlett suvikõrvitsaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
400 g Suvikõrvits
2 spk Õli
1 tk Sibul
1 tk Küüslauguküüs
3 dl Kohvikoor
50 g Riivjuust
2 spl Hakitud petersell
200 g Keedetud spagetid
2 tk Muna
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Riivi suvikõrvits, sega soolaga ja lase 15–20 minutit sõelal nõrguda.
2. Kuumuta pool õlist pannil, lisa hakitud sibul ja hauta 2–3 minutit. Lisa purustatud küüslauk ja kuumuta veel umbes 1 minut. Pigista suvikõrvitsast välja nii palju vett kui võimalik. Lisa kõrvits pannile ja hauta pehmeks, selleks kulub 3–4 minutit. Tõsta suurde kaussi.
3. Sega kohvikoor ja riivjuust. Lisa suvikõrvitsa hulka petersell, juustukooresegu ja spagetid ning maitsesta soola ja pipraga. Klopi munad lahti ja sega samuti hulka.
4. Kuumuta ülejäänud õli ja vala segu pannile. Tasanda ja kuumuta mõõdukal kuumusel umbes 10 minutit või kuni kaste on enam-vähem hüübinud. Et omlett ka pealt kiiremini hüübiks, pane see 2–3 minutiks 250-kraadisessa ahju grillelemendi alla küpsema.
5. Serveeri värske salati või kurgitomatiga.
Kommentaarid (0)