Gluteenivabad retseptid

Kuppelgrillis küpsetatud küülikukoivad 

Ants Uustalu, 1. juuni 2015, 05:10
Kuppelgrillis küpsetatud küülikukoivad Jüri Seljamaa

Koostisosad
2 tk Küülikukoib sööja kohta
Sool
PASTINAAGIPÜREE JA TOMATIKASTE
2 tk Pastinaak
Piim
200 ml Purustatud tomatid
40 ml Punase veini äädikas
3 tk Küüslauguküüs
Serveerimiseks salatilehed
Sool
Suhkur

Valmistamine
1. Maitsesta küülikukoivad soolaga ja pane 150kraadisele grillile 90 minutiks. Parima tulemuse annab kuppelgrill, kuid saab kenasti hakkama ka lahtist grilli kasutades.
2. Koori ja tükelda pastinaak ning keeda piimaga, kuni see on pehme, seejärel püreesta.
3. Pane purustatud tomatid potti, lisa tükeldatud küüslauk, suhkur, sool ja sorts punase veini äädikat. Kuumuta kergelt ning kui soovid, siis püreesta.
4. Serveeri koivad salatilehtede, tomatikastme ja pastinaagipüreega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee