Gluteenivabad retseptid

Kodujuustusalat redise ja röstitud sibulaga 

Ants Uustalu, 1. juuni 2015, 02:34
Kodujuustusalat redise ja röstitud sibulagaFoto: Jüri Seljamaa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pk Kodujuust
2 spl Hapukoor
40 g Roheline sibul
2 tk Redis
2 tk Punane sibul
2 tk Šalottsibul
Sool
Oliiviõli

Valmistamine
1. Sega kodujuust hapukoorega ja maitsesta soolaga.
2. Lõika punased ja šalottsibulad pooleks ning rösti nende lõikepind pannil mustaks, määri õliga, maitsesta soolaga ja küpseta ahjus 10 minutit. Kui sibul on ahjus valmis küpsenud, siis haruta see kihtide kaupa lahti ja serveeri kodujuustu padjal koos tükeldatud rediste ja hakitud rohelise sibulaga.