Lihatoidu retseptid

Veinis hautatud pardisüdamed ahjuporgandi ja pastinaagiga 

Ants Uustalu, 1. juuni 2015, 01:43
pardisüdamedFoto: Jüri Seljamaa
Kui pardisüdameid pole käepärast, võid katsetada kanasüdametega, mida müüakse pea igas poes.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Pardisüdamed
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
300 ml Punane vein
1 spl Tomatipasta
Tüümian
Porgand
Pastinaak
Sool
Must piapr
Suhkur

Valmistamine
1. Prae pardisüdamed koos sibula ja küüslauguga, lisa tomatipasta ja tüümian. Vala peale punane vein ja hauta pehmeks. Vajadusel võib veini kogust suurendada.
2. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
3. Koori pastinaak ja porgand, tükelda ribadeks, maitsesta, pane 180kraadisesse ahju ning küpseta valmis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee