pardisüdamedFoto: Jüri Seljamaa
1. juuni 2015, 01:43
Veinis hautatud pardisüdamed ahjuporgandi ja pastinaagiga
Kui pardisüdameid pole käepärast, võid katsetada kanasüdametega, mida müüakse pea igas poes.
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g Pardisüdamed
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
300 ml Punane vein
1 spl Tomatipasta
Tüümian
Porgand
Pastinaak
Sool
Must piapr
Suhkur
Valmistamine
1. Prae pardisüdamed koos sibula ja küüslauguga, lisa tomatipasta ja tüümian. Vala peale punane vein ja hauta pehmeks. Vajadusel võib veini kogust suurendada.
2. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
3. Koori pastinaak ja porgand, tükelda ribadeks, maitsesta, pane 180kraadisesse ahju ning küpseta valmis.
Kommentaarid (0)