Räimepihvid juustu ja pestogaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
25. mai 2015, 03:53

Räimepihvid juustu ja pestoga

Räimepihve on lihtne ja mugav valmistada, neid saad teha nii suurte kui ka väikeste räimedega. Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot – isetehtud pesto on muidugi parim.

Koostisosad
8 tk Suur räimefilee
4 spl Pesto
150 g Riivitud juust või mahe sinihallitusjuust
50 g Või
Must pipar

Valmistamine
1. Laota räimed, nahk allpool, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Määri peale pestot ja pudista üle meelepärase juustuga. Tõsta teine räimefilee peale, nahapool ülal. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, olenevalt fileede suurusest.
3. Jahvata peale musta pipart.