Gluteenivabad retseptid

Räimepihvid juustu ja pestoga 

Lia Virkus, 25. mai 2015, 03:53
Räimepihvid juustu ja pestoga Jaan Heinmaa
Räimepihve on lihtne ja mugav valmistada, neid saad teha nii suurte kui ka väikeste räimedega. Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot – isetehtud pesto on muidugi parim.

Koostisosad
8 tk Suur räimefilee
4 spl Pesto
150 g Riivitud juust või mahe sinihallitusjuust
50 g Või
Must pipar

Valmistamine
1. Laota räimed, nahk allpool, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Määri peale pestot ja pudista üle meelepärase juustuga. Tõsta teine räimefilee peale, nahapool ülal. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, olenevalt fileede suurusest.
3. Jahvata peale musta pipart.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee