Miniomletid naadigaFoto: Daisy Lappard
Gluteenivabad retseptid
25. mai 2015, 03:29

Miniomletid naadiga

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 peotäis Naat
3 tk Muna
1 spl Riccotta
Roheline sibul
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks

Valmistamine
1. Loputa naat ja haki peenemaks. Haki ka rohelised sibulad
2. Klopi munad lahti ja maitsesta soola-pipraga.
3. Sega muna hulka ricotta, hakitud naat ja sibul.
4. Kuumuta pannkoogipannil õli ja prae selles väikesed omletid.
HEA TEADA!
Sama retsepti järgi võid teha ka klassikalist ülepanniomletti. Soovi korral võid munasegu hulka lisada naati, umbrohust võib vaid võilill liiga kibedaks jääda.