Gluteenivabad retseptid

Tatraomlett 

Lia Virkus, 22. september 2015, 03:31
TatraomlettFoto: Jaan Heinmaa
Tatrajahuga omlett on kosutav söögikord. Kohe praadimisel sobib lisada hakitud sibulat, paprikat, tomatit, juustu. Huvitava kuju saad omletti piparkoogi- või muus vormis praadides.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
3 spl Rõõsk koor 35%, hapukoor või vesi
3 spl Peen toortatrajahu
1 spl Külmpressoliiviõli
Sool
Must pipar
Maitseroheline

Valmistamine
1. Vispelda munad koore või veega segamini. Lisa tatrajahu, sool ja pipar ning sega.
2. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta madalal kuumusel valmimiseni.