Paks supp värske kapsa, redise ja krabinuudlitega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Värske kapsas
12 tk Redis
200 g Krabinuudlid
3 dl Keefir
3 dl Vedelam maitsestamata jogurt
0.5 tl Sool
1 tl Sidrunipipar
0.5 tl Suhkur
Värske murulauk või till
Valmistamine
1. Tõmba kapsas juurviljakoorijaga peenikesteks ribadeks. Kui kasutad talvist kapsast, sega kapsaribad soolaga läbi ja lase 10 minutit seista ‒ nii muutub talvine kõva kapsas pehmeks ja mahlaseks. Värske kapsas soolaga pehmenemist ei vaja.
2. Puhasta redised (koorida ei ole vaja), lõika väikesteks tükkideks ja pane koos krabinuudlitega kapsaribadele.
3. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga ning sega hulka keefir ja maitsestamata jogurt. Kontrolli maitset ning lisa vajadusel soola ja pipart.
4. Haki peale värsket murulauku või tilli ja söö kohe.
Kommentaarid (0)