Kiudainerikkad toidud

Brie ja suvikõrvitsa pirukas 

Angeelika Kang, 18. mai 2015, 01:26
Brie ja suvikõrvitsa pirukas Jaan Heinmaa

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g Lehttainas
1 tk Suur suvikõrvits
200 g Brie juust
4 spl Oliiviõli
2 spl Hakitud basiilik
2 spl Hakitud lehtpetersell
2 spl Väikesed kapparid
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Lõika lehttainas piklikuks tükiks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Eelküpseta tainast 225kraadises ahjus 15 minutit.
2. Toksi kerkinud põhjale kahvliga augud. Lao peale viilutatud suvikõrvits ja Brie juust.
3. Sega õli, hakitud ürdid ja kapparid. Maitsesta soola ja pipraga. Vala kõige peale ja küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee