Kevadine lõhesalat redise ja spargliga
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Kartulid
200 g Spargel
150 g Redis
150 g Salatisegu
Petersell
Piparmünt
500 g Kuumsuitsulõhe
Sibulapealsed
KASTE
3 spl Sidrunimahl
1.25 dl Oliiviõli
1 tl Täisterasinep
1 tk Punane tšillikaun
Valmistamine
1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, lisa viimaseks 2 minutiks keeduvette ka sparglid. Nõruta ja jahuta.
2. Klopi kokku kastme ained.
3. Tükelda kartulid neljaks ja sparglid juppideks. Viiluta redised õhukesteks viiludeks. Sega kartulid, sparglid, salatilehed, ürdid ja redised.
4. Sega 2/3 kastmest salatiga. Pane salat taldrikule ja tõsta sellele tükkideks murendatud kala. Lisa hakitud sibulapealsed. Nirista peale ülejäänud kaste.
Kommentaarid (0)