Maisi-piimasupp krevettidegaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
4. mai 2015, 03:51

Maisi-piimasupp krevettidega

Mahedamaitselisele maisi-piimasupile lisavad pisut meremaiku ja krõmpsu krevetid. Kes priisata tahab, võib ka veidi külmsuitsulõhet supisse hakkida.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
340 g Konservmais
400 g Külmutatud krevetid
5 dl Köögiviljapuljong
2.5 dl Piim
4 tk Kartul
Sool
Pipar
SERVEERIMISEKS
Till ja muu maitseroheline

Valmistamine
1. Koori kartulid, lõika kuubikuteks ning keeda köögiviljapuljongis hästi pehmeks. Lisa nõrutatud mais ja keeda veel veidi.
2. Püreesta supp saumikseriga. Lisa piim ja lase supil uuesti keema tõusta.
3. Maitsesta soola-pipraga. Puista hulka sulatatud krevetid ja valmis ta ongi.
4. Serveerimisel võid peale riputada ka hakitud tilli või muud maitserohelist.