Minifrittatad spargli ja peenrarohelisegaFoto: Britt Paju
Gluteenivabad retseptid
27. aprill 2015, 03:36

Minifrittatad spargli ja peenrarohelisega

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
8 tk Muna
450 g Spargel
20 g Till, petersell, murulauk
2 spl Väikesed kapparid
20 g Või
1.5 dl Hapukoor
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Viiluta spargel u 0,5 cm paksuselt, jättes tipud pisut pikemad. Haki maitseroheline. Kuumuta pannil või
ja spargliviilud ning prae paari minuti jooksul kergelt läbi.
2. Klopi kokku munad, hapukoor ja maitseained, lisa maitseroheline, kapparid ja spargel.
3. Jaga segu küpsetuspaberiga vooderdatud muffi nivormidesse.
4. Küpseta 170kraadises ahjus 25–30 minutit, kuni täidis on hüübinud ja kergelt jumekas.