Mandlised rabarberitopsid
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
15 minutit + 15–20 minutit ahjus
Koostisosad
600 g Rabarber
2 spl Fariinsuhkur
2 spl Suhkur
1 dl Valge vein
Kaneelipulber
MANDLIKATE
100 g Või
1 dl Suhkur
1 tk Muna
1 dl Hakitud mandlid
2 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
Või vormi määrimiseks
Valmistamine
1. Lõika rabarberivarred väikesteks kuubikuteks, sega hulka suhkrud ja vein ning maitsesta kaneeliga.
2. Vahusta või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud kuivained.
3. Määri 6 väikest portsjonvormi või 1 suur koogivorm võiga. Tõsta põhja(de)le rabarberisegu ja pane peale mandlikate.
4. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Serveeri jäätise või vanillikastmega.
Kommentaarid (0)