Kalatoitude retseptid

Kala-krevetivardad 

Lia Virkus, 27. aprill 2015, 03:51
Kala-krevetivardad Jaan Heinmaa
Põnevad grillvardad, kus maheda marinaadi abil saavad ühtseks suupisteks väga erinevad komponendid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Forellifilee
100 g Kooritud krevetid
50 g Ameerika peekon
100 g Šampinjonid
1 tk Kollane paprika
1 tk Punane paprika
MARINAAD
3 spl Õli
2 spl Sojakaste
1 spl Sinep
1 tl Tomatipüree
1 tk Hakitud küüslauguküüs
Must pipar
2 tilka Tabasco kaste

Valmistamine
1. Sega kausis marinaadiained. Tükelda kala ja pane marinaadi.
2. Lõika peekon 5–6 cm laiusteks ribadeks ning rulli igaühe sisse paar krevetti.
3. Tükelda paprikad. Lüki vardasse vaheldumisi seened, paprikatükid, kala ja peekonirullid ning pintselda marinaadiga.
4. Grilli vardaid aeg-ajalt keerates ja marinaadiga maitsestades umbes 7 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee