Koostisosad
1 tk Keskmine sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Porgand
400 g Lillkapsas
1 tk Kollane paprika
1 tk Punane paprika
1 tk Roheline paprika
100 g Porru roheline osa
200 g Suvikõrvits
1 spl Õli
1 tk Kaneelipulk
1 spl Karri
0.5 tl Cayenne'i pipar
5 dl Aedviljapuljong
100 g Kinoa
Valmistamine
1. Puhasta ja tükelda aedviljad.
2. Kuumuta õli laiema põhjaga potis või vokkpannil ning kuumuta hakitud sibul ja küüslauk koos karri ja Cayenne’i pipraga klaasjaks (jälgi, et küüslauk ei kõrbeks).
3. Kalla juurde puljong, lisa ülejäänud köögiviljad ja kaneelipulk ning hauta 10 minutit.
4. Nüüd lisa kinoa ja hauta veel 15 minutit, kuni kõik koostisosad on pehmed.
Kommentaarid (0)