Gluteenivabad retseptid

Aedviljakarri kinoaga 

Marika Puhm, 27. aprill 2015, 03:35
Aedviljakarri Kristi Metsa
Valgu- ja kiudainerikka kinoaga valmistad maitsva köögiviljaroa. Soovijatele paku juurde lihapihve või kvaliteetseid toorvorste ja toitev õhtueine ongi valmis!

Koostisosad
1 tk Keskmine sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Porgand
400 g Lillkapsas
1 tk Kollane paprika
1 tk Punane paprika
1 tk Roheline paprika
100 g Porru roheline osa
200 g Suvikõrvits
1 spl Õli
1 tk Kaneelipulk
1 spl Karri
0.5 tl Cayenne'i pipar
5 dl Aedviljapuljong
100 g Kinoa

Valmistamine
1. Puhasta ja tükelda aedviljad.
2. Kuumuta õli laiema põhjaga potis või vokkpannil ning kuumuta hakitud sibul ja küüslauk koos karri ja Cayenne’i pipraga klaasjaks (jälgi, et küüslauk ei kõrbeks).
3. Kalla juurde puljong, lisa ülejäänud köögiviljad ja kaneelipulk ning hauta 10 minutit.
4. Nüüd lisa kinoa ja hauta veel 15 minutit, kuni kõik koostisosad on pehmed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee