Gluteenivabad retseptid

Lillkapsa-kikerhernekarri 

Angelica Udeküll, 13. aprill 2015, 02:10
Lillkapsa-kikerhernekarriFoto: Daisy Lappar

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Lillkapsaõisikud
2 spl Õli
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
0.5 tl Riivitud ingver
1 tl Purustatud koriander
1 tl Köömned
Tšillihelbed
1 tl Garam masala maitseaine
200 g Ploomtomatid
200 g Kikerherned
Värske koriander
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Keeda lillkapsas soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
2. Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta koos teiste maitseainetega õlis läbi.
3. Haki tomatid ja lisa pannile. Lase vähemalt viis minutit vaikselt podiseda.
4. Nõruta kikerherned ja lisa pannile tomatite hulka. Hauta veel viis minutit.
5. Lisa eelnevalt keedetud lillkapsad ja hakitud koriander ning hauta, kuni lillkapsas on pehme.
HEA TEADA!
* Kõiki retseptis toodud maitseaineid ei pea tingimata eraldi ostma – leia poest mõni aasiapärane maitseainesegu, kus sageli pea kõik maitseained juba olemas.
* Soovi korral lisa hautise hulka vett või puljongit. Ideaalselt sobib kastmeks ka kookospiim.