Gluteenivabad retseptid

Röstitud lillkapsas 

Angelica Udeküll, 13. aprill 2015 03:00
Röstitud lillkapsasFoto: Daisy Lappard

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g Lillkapsaõisikud
4 spl Oliiviõli
1 tk Küüslauguküüs
2 spl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
100 g Fetajuust

Valmistamine
1. Haki küüslauk ja eralda lillkapsaõisikud.
2. Sega lillkapsas küüslaugu ja õliga.
3. Laota maitsestatud õisikud ahjuvormi ja küpseta 200 kraadi juures ahjus 30–40 minutit.
4. Sega omavahel maitseained, sidrunimahl ja lusikatäis õli ning vala küpsenud lillkapsale. Peale puista fetajuustu.
HEA TEADA!
Sega hiljem lillkapsa sisse ka poolitatud Kalamata oliive. Röstitud lillkapsast saad hõlpsalt teha toeka salati – lisa näiteks külmsuitsusinki, rukolat, maitseks basiilikut, peterselli, punet vms.