Gluteenivabad retseptid

Panniroog kinoa ja kanaga 

Angelica Udeküll, 13. aprill 2015, 03:49
Panniroog kinoa ja kanagaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl Kinoa
2 dl Vesi
1 tk Küüslauguküüs
4 tk Päikesekuivatatud tomat
100 g Suvikõrvits
170 g Kanakintsuliha
Sool
Must pipar
Õli

Valmistamine
1. Keeda soolaga maitsestatud vees kinoa.
2. Haki küüslauk, viiluta suvikõrvits, päikesekuivatatud tomatid ja kanaliha.
3. Kuumuta pannil õlis hakitud küüslauk.
4. Lisa kanaliha ja pruunista kergelt.
5. Lisa suvikõrvits ja päikesekuivatatud tomatid.
6. Viimasena lisa keedetud kinoa.
7. Kuumuta panniroog läbi ning maitsesta soola ja pipraga.

HEA TEADA!
* Roa hulka võid lisada näiteks rukolalehti, peterselli, basiilikut või muud rohelist.
* Kinoa võid valmistada ka kanapuljongiga, nii tuleb roog rikkalikuma maitsega. Küll vähenda sellisel juhul lisatava soola kogust.