Kiudainerikkad toidud

Seenesaiad lapsepõlvest 

Anni Arro, 6. aprill 2015, 01:43
Seenesaiad lapsepõlvestFoto: Sandra Urvak
Need on laisa inimese “seenepirukad”, mida lapsepõlves nii tihti kevaditi valmistasime. 

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
6 tk Sepikuviil
150 g Soolaseened, leotatud ja nõrutatud
80 g Riivitud juust
4 tk Küüslauguküüs
150 g Hapukoor
1 tk Muna
Must pipar
Murulauk

Valmistamine
1. Haki seened ja küüslauk peeneks ning aseta kaussi. Lisa muna, hapukoor ja riivitud juust. Sega kõik läbi ja maitsesta pipraga.
2. Kata sepikuviilud seeneseguga ja küpseta 200 kraadi juures umbes 15 minutit ehk kuni saiad on kaunilt kuldsed. Serveeri hakitud murulauguga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee