Kiudainerikkad toidud

Spinatipasta seedermänniseemnetega 

Kaie Mei, 13. aprill 2015, 02:21
Spinatipasta seedermänniseemnetegaFoto: Lauri Laan
Pealtnäha lihtsa pastaroa krooniks on isevalmistatud spinatipasta. Loomulikult õnnestub selle retsepti eeskujul valmistada ka tööstuslikult valmistatud versioone, sest seedermänni- või piiniaseemned sobituvad mistahes pastaga. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g Spinatipasta tainas
2 spl Extra vergine oliiviõli
60 g Seedermänniseemned
1 dl Parmesan

Valmistamine
1. Pane pasta keema soolasesse vette. Arvesta, et värske pasta keeb üksnes 2–3 minutit.
2. Samal ajal rösti seedermänniseemned kuival pannil ühtlaselt kuldseks.
3. Tõsta juurde valmis pasta, lisa juust, õli ja nii palju pastakeeduvett, et saaksid paraja mahlasusega pastaroa.
4. Sega hästi läbi ning serveeri eelsoojendatud taldrikutelt. Soovi korral täienda maitset veel õliga. Naudi kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee