Gluteenivabad retseptid

Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisega 

Kairi Leivo, 6. aprill 2015, 04:58
Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisegaFoto: Meeli Küttim
See on just selline kiirmagustoit, mis aitab teid lahti rebida argipäeva hallusest, aga sobib ka pühapäevasteks puhkehetkedeks

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Banaan
Või
1 cm Värske ingver
10 tk Pähkel või mandel
1 spl Mesi
Jäätis
Astelpajumarjad serveerimiseks

Valmistamine
1. Prae banaan ühe külje pealt võis, lisa riivitud ingver, keera banaan teistpidi, lisa uhmris purustatud pähkli-mandlipuru ja kõige viimasena lusikatäis mett. Prae, kuni banaan on mõlemast küljest pruunikaskuldne, ja jälgi hoolega, et kõrbema ei läheks.
2. Säti banaan taldrikule, pähkli-ingveri-meesegu selle peale ja jäätisetükid kõige otsa sulama.
3. Lase hetk jahtuda, et pähkli-meesegu muutuks kergelt kõvemaks ja karameljaks ning banaani peale tekiks krõbe koorik.
4. Kaunistuseks võid lisada mõned hapud marjad, näiteks astelpaju omad.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee