Kiudainerikkad toidud

Rukkijahupannkoogid 

Angelica Udeküll, 16. märts 2015, 03:06
RukkijahupannkoogidFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
400 ml Piim
100 g Rukkipüül
Suhkur
Sool
50 g Rukkitäisterajahu

Valmistamine
1. Klopi munad lahti.
2. Lisa munade hulka piim ja sõelutud jahud.
3. Maitsesta tainas vähese suhkru ja soolaga ning jäta umbes 30 minutiks paisuma.
4. Prae pannkoogid õlis.
HEA TEADA!
Kuna jahu kvaliteet võib olla erinev, võid vastavalt taina konsistentsile suurendada kas jahu või piima kogust.
Serveeri pannkooke kohupiima-heeringasalatiga või jogurti-ürdikastmega.
Kui soovid küpsetada lusikapannkooke, võib tainas jääda ka veidi paksem.