Kiudainerikkad toidud

Kanapada basiiliku ja brokoliga 

Lia Virkus, 30. märts 2015, 01:36
Kanapada basiilikugaFoto: Jaan Heinmaa
Koorene kanapada basiiliku ja spargelkapsaga viib keele alla. Kogu pere lemmik saab kiirelt valmis ja kiirelt ka otsa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Kanafilee
1 spl Õli
1 tk Sibul
1 spl Nisujahu
2.5 dl Kanapuljong
2 dl Rõõsk koor 35%
200 g Spargelkapsaõisikud
3 spl Küüslaugumaitseline toorjuust
2 spl Hakitud basiilik
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Tükelda kanafileed ja pruunista poti põhjas õlis. Maitsesta soola-pipraga. Lisa viilutatud sibul ja pruunista samuti. Puista üle jahuga ning sega läbi.
2. Kalla juurde puljong ja koor, lase 10 minutit vaikselt keeda. Lisa spargelkapsaõisikud ja sega hulka toorjuust. Keeda paar minutit, kuni spargelkapsas on küps, ent veel väheke krõmps.
3. Maitsesta veel soola ja pipraga, puista üle hakitud basiilikuga. Serveeri keedetud riisiga.