Kiudainerikkad toidud

Krõmpsuga odrajahupuder 

Raili Mikk, 26. veebruar 2015, 13:54
Krõmpsuga odrajahupuder Jaan Heinmaa
Seesamiseemned annavad pudrule mõnusa krõmpsu. Võimalusel kasuta mahepõllunduse odrajahu, milles on säilinud kõik odratera väärtuslikud omadused.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 l Vesi või piim
2.5 dl Odrajahu
4 spl Seesamiseemned

Valmistamine
1. Kuumuta vedelik keemiseni. Nirista hoogsalt kloppides sisse odrajahu ja seesamiseemned ning maitsesta soolaga.
2. Keeda madalal kuumusel 10 minutit.
3. Serveeri pruunistatud sibula, peekoni või võisilmaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee