Iirise-kamapallidFoto: Jaan Heinmaa
Nädala kook
26. veebruar 2015, 09:45

Iirise-kamapallid

Kass Arturi kooki, vana head nostalgiamaiust teavad kõik. Täisteravilja-hommikueine ehk kamapallidega on seda lausa lust ja rõõm valmistada. Väikesed pallikesed hakkavad sulanud iirisemassiga hästi kokku ja neid saab panna kaunilt ka paberist muffinivormidesse.

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 1‒2 tundi jahedas

Koostisosad
300 g Toffee Cream iirised
200 g Või
100 g Kamapallid

Valmistamine
1. Sulata suures potis madalal kuumusel või. Lisa iirised ja sulata pidevalt segades ühtlaseks massiks.
2. Tõsta pott tulelt ja sega hoolikalt juurde kamapallid.
3. Lase veidi jahtuda ja jaga paberist muffinivormidega vooderdatud muffinipanni.
Lase vähemalt 1‒2 tundi jahedas seista.