Kiudainerikkad toidud

Kama-toorjuustukreem mangoga 

Lia Virkus, 16. märts 2015, 05:27
Kama-toorjuustukreem mangogaFoto: Jaan Heinmaa
Hõrk mangotükkidega maius sobib nii argiõhtu magusaampsuks kui ka peolauale pidulikumaks desserdiks. Mango koos eestimaise kamase toorjuustuvahuga maitseb mõnusalt värske ja eksootiline.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Maitsestamata toorjuust
300 g Maitsestamata kohupiimapasta
2 dl Rõõsk koor 35%
100 g Tuhksuhkur
2 tl Vanillsuhkur
2.5 spl Kamajahu
350 g Mango

Valmistamine
1. Sega toorjuust kohupiimapastaga.
2. Lisa vanill- ja tuhksuhkur ning kamajahu.
3. Kõige lõpuks sega hulka vahustatud koor ja kuubikuteks lõigatudmango.
Kaunista enne serveerimist veel mangokuubikutega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee