Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Pärmilehttainas (sügavkülmutatud)
TÄIDIS
200 g Mozzarella
200 g Brõnsa
2 tk Muna
1 dl Hapukoor
5 tk Küüslauguküüs
Valmistamine
1. Sulata tainas, riivi jämeda riiviga juustud. Sega hulka munad, hapukoor ja purustatud küüslauguküüned.
2. Rulli pool tainast jahusel laual ahjuplaadi suuruseks nelinurgaks, määri peale täidis, jättes äärtest 1 cm jagu tühjaks. Rulli ka teine tainapool sama suureks nelinurgaks, tõsta täidisele ja vajuta ääred kahvliga kokku.
3. Määri pealt munaga ja küpseta eelsoojendatud ahjus 220 kraadi juures 15 minutit või kuni pirukas on kaunilt kuldpruun.
Kommentaarid (0)