Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Veisehakkliha
500 g Seahakkliha
3 tk Sibul
1 tl Jahvatatud barbariss
Sool
Jahvatatud must pipar
SERVEERIMISEKS
Punane sibul
Õhuke lavašš
Barbariss
Valmistamine
1. Haki sibul hästi peeneks ja sega käsitsi hakkliha, jahvatatud barbarissi, soola ja pipraga. Sega hoolsalt, vähemalt 10 minutit.
2. Peksa kebabitainas vastu lõikelauda kokku – s.t tee pall ja löö pläraki vastu lauda. Enne piklike kebabide vormimist võta kõrvale sooja veega kauss, kuhu on hea käsi kasta.
3. Vormi varraste otsa piklikud vorstikesed, pigista neid niimoodi, et hakkliha jääks lainetena.
4. Küpseta ahjus 200 kraadi juures, pannil õlis või grilli sütel küpseks.
Kommentaarid (0)