Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
450 g Külmutatud kirsid
1 dl Moosisuhkur
400 g Kohupiimapasta
100 g Maitsestamata toorjuust
200 g Kreeka jogurt 10%
3 spl Suhkur
3 spl Kamajahu
Valmistamine
1. Pane külmutatud kirsid potti ja kuumuta tasasel tulel keemiseni. Lisa moosisuhkur ja keeda 10 minutit. Jäta jahtuma vähemalt tunniks (moos läheb jahtudes paksemaks).
2. Vispelda kohupiimapasta, toasoe toorjuust, jogurt, suhkur ja kamajahu ühtlaseks massiks. (Vahu võid valmistada ka mõni tund varem ja serveerimiseni külmas hoida.)
3. Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga.
Kommentaarid (0)